Despre proiect

Exces Music și Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România vă prezintă:

OPORTUNITĂȚI LA TINE ACASĂ

Programul național anual a fost inițiat în 2009 și vizează promovarea tinerilor muzicieni excepționali, oferindu-le motive să-și clădească și să-și desfășoare activitatea în România.

În cadrul programului ”Oportunități la tine acasă” se derulează periodic concerte, recitaluri, cursuri, festivaluri, stagiuni și concursuri în București, Brașov, Cisnădie, Cluj, Galați, Iași, Mogoșoaia, Odorheiu Secuiesc, Sibiu, Sinaia, Târgu Mureș etc.. Participarea tinerilor este remunerată.

Programul este sprijinit de parteneri din zona culturală, dar și de companii private. Printre principalii parteneri, se regăsesc: Filarmonica de Stat din Sibiu, Radio România Cultural, UNMB – Universitatea Națională de Muzică din București, Universitatea București, Casa de Cultură a Studenților din Târgu Mureș, Primăria Municipiului Sibiu ș.a.

Până în prezent, programul ”Oportunități la tine acasă” a mobilizat peste 80 de artiști, selectați din toate zonele țării.

Din 2010, în cadrul programului se desfășoară cu succes și stagiunile pentru reintroducerea în circuit a spațiilor de concert ieșite din atenția publicului, precum sala Palatului ”Peleș” din Sinaia, Palatele Domnești din Moldova, salinele din România, sala de spectacole a Casei Universitarilor din București etc.

 

 

Vă invităm să descoperiți mai multe pe http://www.ucimr.ro/oportunitatilatineacasa

 

Câteva din proiectele anuale OTA

 

Stagiunea ”Prietenii muzicii la Universitatea București” – concerte lunare de jazz și muzică de cameră, derulate în Sala de spectacole a Casei Universitarilor, începând din noiembrie 2009

 

Emisiunea Concurs ”Drumul spre Celebritate”, începând din ianuarie 2010

 

Stagiunea ”Sunetul muzicii” – concerte lunare de muzică de cameră, găzduite în Salonul de muzică al  Palatului Peleș din Sinaia, începând din februarie 2010

 

Turnee naționale

 

Alte evenimente

 

Parteneri

Radio România Cultural, Radio Târgu Mureș, Activ EfEm, Profil Cultural, Șapte Seri, Zile și Nopți, BV 24 Fun, Metropotam.ro, Evenimentestudentesti.ro, Liternet.ro, Port.ro, Observator Cultural, N24 Plus, Universitatea Națională de Muzică București, Centrul Cultural Palatele Brâncovenești – Mogoșoaia, Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Național Peleș, Universitatea București, Societatea Națională a Sării, Continental Hotels, IBIS Hotels